Relatiegeschenken weblog

Paraplu bedrukken als relatiegeschenk

Op zoek naar een mooi kerstgeschenk voor uw relaties of werknemers? Heeft u dan al eens aan een paraplu met logo gedacht? De bedrukte paraplu blijft een enorm populair relatiegeschenk / kerstgeschenk voor bedrijven en instellingen. Paraplu's bedrukken is een specialiteit van Premiumgids. Bij Premiumgids.nl relatiegeschenken kunt u een keuze maken uit een enorm uitgebreid assortiment paraplu's. Wij leveren paraplu's in alle soorten, maten en kleuren.

Zo levert Premiumgids.nl relatiegeschenken; stormparaplu's, vouwparaplu's, automatische paraplu's, Senz paraplu's en golfparaplu's. Wij bedrukken de paraplu's met uw logo op één of meerdere panelen van de paraplu. Een paraplu met bedrukking is een perfecte reclamedrager voor uw organisatie. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de paraplu zonder bedrukking te bestellen, deze onbedrukte paraplu's kunt u bij Premiumgids.nl al vanaf lage aantallen online bestellen.

Senz paraplu bedrukken als relatiegeschenk bij Premiumgids.nl

Een populaire paraplu is de Senz stormparaplu, deze heeft al vele designprijzen in de wacht gesleept. Deze paraplu draait zich automatisch naar de juiste windpositie en is bestand tegen windsnelheden tot wel 100 km/u! Premumgids.nl levert de Senz paraplu's in verschillende kleuren en al vanaf 25 stuks. Uw bedrukking kunnen wij plaatsen op één of meerdere panelen van de paraplu. De Senz paraplu's zijn enorm gewild als kerstgeschenk.

Bij hoge aantallen is het zelfs interessant om een volledig custom made gemaakte paraplu te bestellen. Deze paraplu kan dan volledig over alle panelen (all over) full colour bedrukt worden met uw reclame.

Voor meer informatie over het bedrukken van paraplu's kunt u contact opnemen met het team van Premiumgids.nl relatiegeschenken.

Premiumgids.nl relatiegeschenken
Banmolen 20
6049 GJ Herten
0475-537508
info@premiumgids.nl
www.premiumgids.nl

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

*

Nog geen trackbacks.