Relatiegeschenken weblog

Bedrukte paraplu

Direct naar deze productgroep op onze website: Bedrukte paraplu's

Een bedrukte paraplu is een perfect geschenk om uw bedrijf, dienst of product te promoten onder uw doelgroep.

Premiumgids.nl relatiegeschenken levert paraplu's in diverse prijsklassen, dat maakt de bedrukte paraplu geschikt als relatiegeschenk, promotieartikel en kerstgeschenk. Met name de bekende Senz stormparaplu's zijn perfect inzetbaar als relatiegeschenk.

Wij leveren paraplu's in allerlei soorten, maten en kleuren, u kunt altijd wel een paraplu vinden die past bij uw huisstijl. En wilt u echt iets speciaals, dan kunnen wij voor u in het Verre Oosten een custom made paraplu laten maken. Deze paraplu maken wij geheel naar uw wens en kunnen wij zelfs full colour bedrukken op alle panelen.

Een paraplu heeft per paneel een relatief groot bedrukkingsoppervlak, u kunt hier met gemak uw logo, tekst of reclame op kwijt en creëert zo een perfecte reclamedrager die voor iedereen zichtbaar is.

Bedrukte Senz stormparaplu

Bedrukte Senz stormparaplu

Voor meer informatie over het bestellen van bedrukte paraplu's kunt u contact opnemen met het team van Premiumgids.nl relatiegeschenken.

Bedrukte paraplu's kunt u goedkoop en snel bestellen bij Premiumgids.nl. Wij leveren al paraplu's met logo vanaf slechts 25 stuks. Een paraplu met bedrukking is een perfecte reclamedrager voor iedere organisatie. Een paraplu kunnen wij voor u bedrukken op één of meer panelen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

*

Nog geen trackbacks.