Relatiegeschenken weblog

Bedrukte paraplu, goedkoop paraplu’s bedrukken

Ga naar dit artikel op onze website: Bedrukte paraplu's

In het regenachtige Nederland komt een paraplu altijd goed van pas. U kunt uw relaties of medewerkers dus te allen tijde een paraplu als relatiegeschenk cadeau geven.

Premiumgids.nl relatiegeschenken heeft voor u een uitgebreid assortiment paraplu's waar u uit kunt kiezen. Van een paraplu kunnen wij een perfecte reclamedrager maken voor uw organisatie. Uw logo, slogan of reclame kunnen wij namelijk op één of meerdere panelen van de paraplu bedrukken.

Bedrukte golfparaplu als relatiegeschenk

Een bedrukte paraplu kunnen wij al leveren binnen circa 2 tot 3 weken na goedkeuring van de digitale proef. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om onbedrukte paraplu's te bestellen bij Premiumgids, de leveringstermijn bedraagt dan normaliter slechts 2-3 werkdagen na ontvangst van de order.

Het assortiment paraplu's van Premiumgids.nl relatiegeschenken bevat paraplu's in vele soorten, maten en kleuren. Wij leveren bijvoorbeeld golfparaplu's, opvouwbare paraplu's, stormparaplu's, hartvormige paraplu's, duo paraplu's en Senz stormparaplu's.

Voor meer informatie over het bestellen en bedrukken van paraplu's kunt u contact opnemen met het team van Premiumgids.nl relatiegeschenken.

Goedkoop en snel bedrukken van paraplu's via www.premiumgids.nl. Bedrukte paraplu's zijn perfect te gebruiken als relatiegeschenk voor uw relaties. Premiumgids.nl heeft een uitgebreid assortiment paraplu's, wij leveren paraplu's in allerlei soorten, maten en kleuren. Uw bedrijfslogo, slogan of reclame drukken wij op één of meerdere panelen. Maar u kunt natuurlijk ook onbedrukte paraplu's bestellen bij Premiumgids.nl relatiegeschenken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

*

Nog geen trackbacks.